Vuonna 2014 Urakkamaailma.fi sai vuoden verkkokauppa -kunniamaininnan.

Urakkamaailma.fi on kasvanut Suomen käytetyimmäksi remonttien kilpailutuskanavaksi ja siihen on rekisteröitynyt lähes 4000 urakoitsijaa. Jokaiseen jätettyyn tarjouspyyntöön tulee keskimäärin neljä tarjousta. Vuonna 2015 palvelun kautta kilpailutettiin koti- ja taloyhtiöremontteja sekä muiden työmaiden urakkatöitä n. 50 miljoonalla eurolla.

– Yhteistyömme tavoitteena on palvella paremmin Urakkamaailma.fi:n sekä Mediapartnersin omistaman Etuovi.comin asiakkaita. Etuovi.com tavoittaa runsaasti remontointia suunnittelevia kuluttajia tuoden näin lisää asiakkaita Urakkamaailma.fi:n urakoitsijoille, ja toisaalta Urakkamaailma.fi tarjoaa Etuovi.com palvelun käyttäjille kanavan saada urakoilleen tekijä helposti ja luotettavasti, Alma Mediapartnersin toimitusjohtaja Riikka Wulff sanoo.