Comm Prix Awards -kilpailun voittajat julkistettiin World PR Forumin Awards Galassa 31.5. Torontossa. Finalistien kilpailutyöt näytettiin minuutin videoilla.

Voittajaksi selviytyi Australian ”Ambition2015”, jonka tekivät Bayer Australia and New Zealand.

Maailmanlaajuisesti parhaita viestintätekoja palkitsevan COMM PRIX 2016 -kilpailun finalisteiksi ammattilaisten kategoriasan valittiin ProComin kustantama, tieteellisiä artikkeleita sisältävä viestinnän kausikirja ProComma Academic ja sen päätoimittaja Vilma Luoma-aho. Kilpailun kymmenen finalistin valintakriteereinä ovat mm. sidosryhmien saavuttavuus ja viestinnän vaikuttavuus.

ProComma Academic on vuosittain ilmestyvä, ajankohtaista viestintäalan tutkimusta käsittelevä kausikirja, joka edistää viestintäalan keskustelukulttuuria ja näin ylläpitää viestinnän yhteiskunnallista asemaa. Pääosa artikkeleista löytyy myös Viestijat.fi-blogista.

ProComma Academicin teemoina ovat olleet Särkymätön viestintä (2014) ja Läpinäkyvä viestintä (2015). Molemmat numerot päätoimittanut Vilma Luoma-aho toimii yhteisöviestinnän professorina Jyväskylän yliopistossa..