“Asiakkaat löysivät meidät jo ennen kuin oma markkinointimme käynnistyi”, kertoo yrityksen päästrategi ja hallituksen puheenjohtaja Tuulia Nieminen. “Palvelujamme ovat kaivanneet muun muassa ympäristö- ja kulttuurialojen yritykset ja yhteisöt, monentyyppiset startupit sekä julkisen puolen toimijat. Viestintäpalveluja eivät tilaa nykyisin vain suuryritysten johtoportaat, vaan kaikenkokoiset yritykset, yhdistykset ja enenevässä määrin myös yksityishenkilöt, kuten asiantuntijat tai työnhakijat. Kumu haluaakin tarjota ratkaisuja, jotka perustuvat oivaltamiseen, eivät massiiviseen mainosbudjettiin.”

“Meiltä kysytään usein, mitä viestintätoimisto tekee. Meille viestintä on kattokäsite, joka sisältää muun muassa markkinoinnin, mainonnan ja tiedottamisen. Hyödynnämme Kumun töissä meille kilpailuvoiton tuonutta yhteiskunnallista ymmärrystä ja ideointia. Keinoja on paljon, mutta tavoite selvä: asiakkaan ääni kuuluviin ja viesti perille. Haluttu seuraus voi olla mielipiteisiin vaikuttaminen, uuden idean tutuksi tekeminen suurelle yleisölle tai lisääntynyt myynti.”

Kumu Communicationsin hallituksen puheenjohtajaksi ja päästrategiksi on valittu Tuulia Nieminen, asiakkuuspäälliköksi ja hallituksen jäseneksi Auli Tuomi, sisältöstrategiksi ja hallituksen jäseneksi Noora Mantere, web & UX -suunnittelijaksi Elina Kallasaari, viestinnän konsultiksi ja kouluttajaksi Sanna Saarikangas sekä viestinnän suunnittelijaksi Riitta Jussila. Osa-aikaisesti tiimissä työskentelee myös visuaalisen viestinnän ja journalismin kokeneita ammattilaisia.