Rantapallo.fi on vuonna 2007 perustettu matkailun verkkopalvelu, jonka tarkoituksena on tarjota tietoa, inspiraatiota ja palveluita matkailusta kiinnostuneille lukijoille. Rantapallossa on alkuvuoden aikana vieraillut 230–300 000 eri selainta viikossa. Rantapallo Oy:n liikevaihto vuonna 2015 oli 1,3 MEUR.

Rantapallo Oy:n perustajaosakas Jani Uljas jää edelleen yhtiön osakkaaksi, mutta luopuu 30. kesäkuuta liiketoiminnan johtamisesta. Uudeksi liiketoimintajohtajaksi on nimitetty Riikka Krenn, joka on toiminut Rantapallo.fi:n päätoimittajana.

Samanaikaisesti Rantapallo Oy on ostanut liiketoimintakaupalla Matkapörssi Oy:n ja LT Lentokeskus Oy:n liiketoiminnot. Matkapörssi on verkossa toimiva matkapalvelu. Matkapörssin sisaryhtiö LT Lentokeskus Oy tarjoa B2B-palveluita matkatoimistoille. Matkapörssin liikevaihto vuonna 2015 oli 3,6 MEUR ja Lentokeskuksen 4,0 MEUR. Ostetun liiketoiminnan todellinen nettoliikevaihto oli vuonna 2015 4,1 MEUR.

”Tavoitteemme on palvella entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin matkanjärjestäjiä ja matkailusta kiinnostunutta suurta yleisöä. Yhteistyö Iltalehden lifestyle-toimituksen ja Rantapallon kanssa on ollut molempia vahvistavaa jo vuosia”, toteaa IL-Median kustantaja Kari Kivelä.