Kaleva jatkaa panostuksiaan digitaaliseen liiketoimintaan marraskuisen Indiedays-blogimedian kaupan jälkeen. Voimansa yhdistämällä Indiedays ja Blogirinki tavoittavat lähes puoli miljoonaa viikoittaista lukijaa ja muodostavat näin tavoittavuudeltaan Suomen suurimman blogimedian.

”Blogeilla ja muilla sosiaalisen median kanavilla on tärkeä merkitys lukijoiden jakaessa kokemuksia ja hakiessa inspiraatiota elämäänsä, olipa kysymys pukeutumisesta, sisustuksesta, hyvinvoinnista tai ruoasta. Blogien kautta Kaleva on läsnä lukijoiden arjessa”, toteaa Kalevan toimitusjohtaja Jukka Haapalainen.

Blogiringin bloggaajayhteisöön kuuluu yli sata laadukasta ruoka-, leivonta-, perhe- ja hyvinvointiblogia, joita seuraa viikoittain lähes 250 000 lukijaa. Blogirinki Media tuottaa mainostajille laadukasta sisältönäkyvyyttä, jossa brändien viesti välittyy kuluttajille suosittujen blogien kautta.

Blogirinki Median toimitusjohtaja Laura Hakanen on ehtinyt työskennellä useissa suurissa mediataloissa muun muassa toimittajana, tuottajana ja myynnin kehitystehtävissä. Ruokablogia pitävä Hakanen ryhtyi yrittäjäksi kolmisen vuotta sitten ja on innostunut Blogiringin uuden kehitysvaiheen käynnistyessä osana Kaleva-konsernia.

”Blogirinki Media on itsenäisten bloggaajien tiivis yhteisö, jonka tulevaisuudelle haluamme luoda mahdollisimman hyvät puitteet. Kalevan kautta saamme käyttöömme paremman teknologia-alustan, analytiikan ja lisää myyntivoimaa, mikä tuo etuja bloggaajillemme ja mainostajakumppaneillemme”, kertoo Hakanen.

Blogiringin liikevaihto oli 454.000 euroa vuonna 2015.