Suomi24 Vaihtoautot valikoimasta löytyy 37 000 erilaista autoa edullisista kesäautoista premium-luokan urheiluautoihin. Suomi24 Vaihtoautot (vaihtoautot.suomi24.fi) keskittyy autoliikkeiden vaihtoautotarjontaan. Palvelun käyttö on ilmaista niin autoliikkeille kuin yksityisillekin. Autoliikkeet voivat halutessaan hankkia näkyvyyttä lisämaksullisella näkyvyyspaketilla.

Suomi24 Vaihtoautot -palvelu tullaan liittämään Leikin kohdennustyökaluun. Tällöin Allerin uusia ja olemassa olevia älykkäitä kohderyhmäprofiileja pystytään rikastamaan autoihin liittyvällä ostoaiedatalla. Tämä mahdollistaa mm. tarkat kohdennusmahdollisuudet autoliikkeille ja -maahantuojille tavoittaa autonhankintaa suunnittelevat kuluttajat.

”Allerin kohdennuskyvykkyydet paranevat entisestään Suomi24 Vaihtoautojen myötä. Voimme kohdistaa asiakkaidemme viestiä entistä tarkemmin autoista kiinnostuneille ja auton hankkimista harkitseville”, kertoo Aller Median Digital Business Developer Antti Tolvanen.