Anna Ruohonen (41) siirtyy Vauvan ja Meidän Perheen johtoon lehtien toimituspäällikön paikalta. Hän on työskennellyt aiemmin toimittajana Vauvassa ja Meidän Perheessä sekä taloustoimittajana muiden muassa Taloussanomissa ja Talouselämässä.

Anna Ruohonen aloitti päätoimittajana helmikuun alussa. Odotukseen, synnytykseen ja vauvaperheiden arkeen keskittyvä Vauva tavoittaa 89 000 suomalaista. Vanhemmuuteen ja perhe-elämään keskittyvä Meidän Perhe tavoittaa 119 000 vanhempaa. (KMT Syksy 2014/Kevät 2015).

Lehtien yhteinen nettipalvelu Vauva.fi uudistui täysin lokakuussa 2015. Se yhdistää terävän ja koskettavan journalistisen sisällön, kasvavan blogimaailman, Suomen suurimmat naisten keskustelufoorumit sekä uudet digitaaliset palvelut. Toimitus tuo nettisivuille maan parhaat vanhemmuuden, lapsen kasvun ja kehityksen sekä perhearjen asiantuntijat haastatteluihin, videoihin ja live-keskusteluihin.

Vauva.fi tavoittaa joka viikko 516 000 eri kävijää (TNS Metrix).

Vauvan ja Meidän Perheen nykyinen päätoimittaja Minna McGill jatkaa Kodin Kuvalehden päätoimittajana.