Asuntoprintti Oy toimii Oikotie Asuntojen myyntiagenttina Kuopiossa, Jyväskylässä, Tampereella ja Porissa. Lisäksi Oikotien yhteistyö jatkuu Turun Sanomien, Etelä-Suomen Sanomien ja Kalevan kanssa asunto- ja rekrytointi-ilmoittelussa.

”Oikotien tavoitteena on kehittää jatkuvasti Suomen monipuolisinta ja toimivinta asuntoportaalia, jossa huomioidaan kiinteistövälittäjien ja rakennuttajien sekä suomalaisten asunnonostajien tarpeet. Yhteistyön myötä Oikotie saa Asuntoprintiltä arvokasta tietoa maakuntien asuntomarkkinoista ja kiinteistövälittäjien alueellisista tarpeista. Asuntoprintin avainhenkilöillä Heikki Iiposella ja Erkki Niinisellä on pitkät asiakassuhteet paikkakunnilla, ja he tuntevat erittäin hyvin alueellisen asuntomarkkinatilanteen”, Sanoma Digital Finlandin liiketoimintajohtaja Marja-Leena Tuomola kommentoi.

”Kiinteistövälittäjät ja rakennuttajat ovat ottaneet yhteistyön positiivisesti vastaan, sillä he saavat vahvan paikallisen printtimedian lisäksi näkyvyyden Oikotien valtakunnallisessa asuntoportaalissa”, Asuntoprintin toimitusjohtaja Heikki Iiponen sanoo.