Eeva Tähtinen aloitti Kreabissa vuonna 2013. Hän on osallistunut useisiin vaativiin talous- ja yritysviestinnän hankkeisiin, kuten yrityskauppojen ja listautumisantien viestintään sekä vetänyt talousraportointiprojekteja. Eevan vahvuutena on strateginen sisällöntuotanto, ja hän on suunnitellut ja tehnyt sisältöä muun muassa vuosikertomuksiin, esitteisiin ja uutis- ja sijoittajakirjeisiin. Aiempaa kokemusta hänellä on muun muassa asiakaslehtien toimittajana.

Lauri Hyppölä aloitti Kreabissa vuonna 2014. Hänellä on kokemusta useiden viestintäprojektien strategisesta suunnittelusta ja toteutuksesta sekä monipuolisesta sisällöntuotannosta. Laurin erityisosaamista on myös sosiaalinen media, ja hän vastaa Kreabissa useiden asiakkaiden toimitetun ja sosiaalisen median seurannasta sekä sisällönsuunnittelusta. Aikaisemmin Lauri on työskennellyt mm. viestintäpolitiikan osastolla liikenne- ja viestintäministeriössä.

”Nykyisin vain aidot ja oivaltavimmat sisällöt erottuvat. Tämä pätee yhtä hyvin perinteiseen yritysviestintään kuin vaativiin talousviestinnän hankkeisiin. Eevan ja Laurin erityisosaamista ovat vaikuttavien sisältöjen yhdistäminen talousviestintään sekä yrityskuvan ja maineen rakentaminen”, Kreabin toimitusjohtaja Mikael Jungner toteaa tiedotteessaan.