KTM Johannes Leppänen (38) on työskennellyt koko uransa ajan viihteen myynnin ja markkinoinnin parissa. Hän on toiminut Pohjoismaiden johtavan mediakonserni Modern Times Groupin palveluksessa yli 10 vuotta, joista viimeiset 6 vuotta maksutelevisioyhtiö Viasatin toimitusjohtajana. Hän on toiminut myös MTV:n omistavan Bonnier-konsernin kuluttajatuotteisiin erikoistuneen Homenter-yhtiön myyntijohtajana. MTV Oy:n kuluttajaliiketoiminnoista vastaavana johtajana elokuussa aloittavan Johannes Leppäsen vastuualueeseen kuuluvat MTV:n maksukanavat ja maksulliset sisällöt, MTV Katsomo-netti-tv- ja MTV.fi -palvelut.

”MTV:n on mahdollista paitsi kasvattaa, myös parantaa sisältöjään ja palvelujensa käytettävyyttä entisestään. Meidän tulee kuunnella enemmän kuluttajia ja ylittää heidän odotuksensa tarjoamalla myös markkinoiden parasta palvelua. Voimme esimerkiksi parantaa maksukanavien kuluttajakokemusta yhdistelemällä erilaisia palvelukonsepteja ja kehittämällä myös täysin uusia palveluita”, kertoo Johannes Leppänen.