AutoJerry.fi palvelussa autoilijat voivat vertailla sekä kilpailuttaa autohuollot ja korjaukset keskitetysti: autoilija saa tarjouksia alueensa autokorjaamoilta, vertailee tarjoukset ja sopii huoltoajan valitsemansa korjaamon kanssa.

Kesäkuussa 2014 lanseeratussa AutoJerry.fi -palvelussa on mukana 960 autokorjaamo-kumppania kattaen noin kolmasosan Suomen korjaamoista Helsingistä Rovaniemelle. AutoJerry.fi on Suomen johtava autohuollon markkinapaikka ja palvelun suosio on kasvanut erittäin nopeasti. Tähän mennessä korjaamoilta on välitetty autoilijoille yhteensä 80 000 tarjousta, joista yli puolet viimeisen neljän kuukauden aikana. Kokonaisarvoltaan välitetyt tarjoukset ylittävät 25 miljoonaa euroa.

”Alma Mediapartnersin tavoitteena on laajentaa autoilun medialiiketoimintaa auton vaihtamisen lisäksi myös auton omistamisen aikaan. AutoJerryn palvelu vie meitä hienosti tähän suuntaan”, toteaa Alma Mediapartners Oy:n toimitusjohtaja Riikka Wulff.

”Suuren mediatalokumppanuuden myötä nostamme AutoJerryn koko kansan tietoisuuteen. Tästä tulevat hyötymään merkittävästi sekä kaikki autokorjaamo-kumppanimme että jokainen palvelua käyttävä autoilija”, sanoo AutoJerry Oy:n hallituksen puheenjohtaja Harri Lilja.