”Esa on erittäin kokenut videotekijä, ja hän on ollut HSTV:n kantavia voimia alusta alkaen. Verkkotuotantojen ja videoiden tekeminen on jotain muuta kuin tavallisen lineaarisen tv-tuotannon imitointia, ja siinä työssä Esalla on vahvaa osaamista, intoa ja ideoita kehittää uutta kerrontaa”, Helsingin Sanomien päätoimittaja Päivi Anttikoski sanoo.

”Suomalaiset katsovat yhä enemmän liikkuvaa kuvaa mobiililaitteilla. Satsaamme eritoten siihen, että HSTV:n katsojat saavat parhaan mahdollisen kokemuksen älypuhelimien ja tablettien kautta”, Esa Juntunen kertoo.

”Aloitamme nyt alkuvuodesta säännölliset päivän uutisiin ja mielenkiintoisiin puheenaiheisiin liittyvät livetuotannot HSTV:n uudesta, omasta studiosta. Sen myötä suorat lähetyksemme verkossa lisääntyvät huomattavasti. Me teemme laadukasta sisältöä ajatteleville ihmisille”, Anttikoski sanoo.