Tavoitteena hänellä on rakentaa mediatoimistokonsernista markkinointialan – ja askel kerrallaan Suomen paras työpaikka. Omnicom Media Group Finland työllistää yhteensä 140 markkinointiviestinnän ammattilaista.

Lintulahdenkadun väki saa nyt työnsä tueksi yhteisen henkilöstön kehittämispäällikön, kun rohkeana uudistajana tunnettu Utu Linna otti vastuulleen konsernin henkilöstön kehittämisen. Utu siirtyi toimeen Deloitten HR Managerin pestistä.

Utu Linnan laajaan toimenkuvaan OMG:llä kuuluu henkilöstön osaamisen ja työnantajamielikuvan kehittäminen, työhyvinvointiasiat, henkilöstöstrategia sekä valmentavan johtamismallin tukeminen.

HR-asiantuntijoita ei tyypillisesti löydy mediatoimistojen palkkalistoilta. Omnicom Media Group Finland haluaa Utu Linnan rekrytoinnilla panostaa henkilöstön hyvinvointiin ja sitouttaa huippuosaajat entistä paremmin pitkäaikaisiin työsuhteisiin. Tavoitteena on olla ensin markkinointialan ja sitten Suomen paras työpaikka.

”Olemme tiedostaneet kuinka kriittistä osaamisen jatkuva kehittäminen ja hyvä johtajuus on tulevaisuuden menestyksen kannalta. Talossamme on valtavasti asiantuntijuutta: haluamme vaalia sitä ja varmistaa, että kaikilla on mahdollisuus jatkossakin olla menestyksen kärjessä“, sanoo Omnicom Media Groupin toimitusjohtaja Teemu Neiglick.