Ensimmäisenä uudistusten joukossa on kauppatapojen selkeyttäminen ja osta heti -vaihtoehdon nostaminen korostetummin esiin. ”Huutokauppa säilyy edelleen tärkeänä osana Huuto.netiä, mutta haluamme eriyttää sen Osta heti -kaupoista. Myyjällä säilyy vapaus valita kumpi kauppatapa palvelee paremmin kulloistakin tarvetta”, Huuto.netin Business Manager Heikki Lempinen kertoo.

Ilmoitusmäärässä mitattuna Huuto.net on Suomen suurin kauppapaikka. Lisäksi se on verkon turvallisimpia paikkoja käydä kauppaa, sillä Huuto tarjoaa ainoana markkinapaikkana Suomessa asiakkailleen mahdollisuuden tarkistaa, ovatko heidän kauppakumppaninsa tunnistautuneet pankkitunnuksilla tai saaneet muilta Huuto.netin käyttäjiltä positiivista palautetta. Näitä ominaisuuksia arvostetaan etenkin arvokkaampien tuotteiden kaupankäynnissä.

Uudistusten myötä yhteistyö Oikotien kanssa tiivistyy. Huuto.netin uudistuneen navigaation kautta pääsee kätevästi myös Oikotie Asuntoihin, Oikotie Työpaikkoihin sekä tutustumaan Autotien tarjontaan. Saman kokonaisuuden sisältä löytyvät jatkossa niin asunnot, työpaikat, autot kuin käyttötavaratkin.

Huudon uudistuksia tukemaan on käynnistynyt kampanja, joka näkyy kuuluu ja näkyy Sanoman televisio- ja radiokanavilla kattavasti tammikuun puoleenväliin saakka. Kampanja on esillä myös YouTubessa ja Facebookissa. Radiokampanjassa ääneen pääsee mieskuoro Huutajat ”Ei tarvitse huutaa” -kappaleellaan. Huuto.netin kampanja on Bob the Robotin käsialaa.