HSTV:n videoklippejä ja ohjelmia on parhaimpina viikkoina katsottu yli miljoona kertaa.

”HSTV:n tarkoituksena ei ole imitoida lineaarista televisiota, vaan tavoitteenamme on keksiä jatkuvasti uusia, kiinnostavia kerrontatapoja. Yllätämme katsojat myönteisesti päivittäin”, Helsingin Sanomien päätoimittaja Päivi Anttikoski kuvaa.

Yksi HSTV:n suosituimmista säännöllisistä ohjelmista on Uutisraportti, viikon uutisaiheista ammentava satiirinen talk show, jota käsikirjoittavat Hesarin  toimittajat.

Parikymmentäminuuttisten ohjelmien sisällöstä tehdään myös englanninkielisiä juttuja HS.fi:hin.

Helsingin Sanomien lifestyle-sisältöä, esimerkiksi terveyttä, hyvinvointia ja tiedettä, on tulossa lisää myös HSTV:n tarjontaan.

Itsenäisyyspäivänä on ohjelmassa muun muassa HSTV:n ja ISTV:n yhteinen Linnan juhlat -lähetys. HSTV:ssä on tarjolla lisäksi paljon livelähetyksiä ja videoita kaupungilta Presidentinlinnan liepeiltä.

HSTV:n sisältöjä tuottaa ja kehittää Helsingin Sanomiin perustettu HSTV-toimitus. Lähetyksiä ja videoita HSTV:lle tekee suurin osa Helsingin Sanomien journalisteista.

”Koulutamme parhaillaan monista toimittajistamme mobiilijournalisteja. He pystyvät tekemään laadukkaita videoita suoraan tapahtumien keskipisteestä”, Anttikoski lupaa.

HSTV:n ohjelmat:

Arka Paikka

Arka Paikka on Anja Snellmannin juontama keskusteluohjelma, jossa käsitellään elämän usein kipeitäkin asioita.

HS Newsmakers

HSTV:n Newsmakers ohjelma etenee kiinnostavien aiheiden ja henkilöiden varassa – englanniksi.

Kottilat

Kaksi Kottilaa ja kymmenen minuuttia jalkapallokeskustelua. Veljekset Mika Kottila ja Santtu Kottila tuovat uusia eväitä jalkapallokeskusteluun.

Lujasti lempeä

Maaret Kallion videoblogi. Psykoterapeutti, tietokirjailija ja kouluttaja Maaret Kallion puhuu parisuhteesta, perheestä lasten kasvatuksesta ja elämänhallinnasta. Hän myös vastaa lukijoiden kysymyksiin.

Pop Corner

Pop Cornerissa vieraat soittavat omien kappaleiden lisäksi valitsemansa lainakappaleen ja puhuvat HS:n musiikkitoimittaja Ilkka Mattilan kanssa musiikkinsa juurista.

Oksasen kaupunki

Oksasen kaupunki on nimensä mukainen ja näköinen Helsingin Sanomien kaupunkitoimittaja Kimmo Oksasen vetämä ohjelma- ja juttusarja. Sarjassa Oksanen lähtee kaupungille katsomaan mitä siellä oikein tapahtuu.

Studio Kulmapöytä

Ohjelmassa vierailee joka viikko eturivin poliitikkoja ja päättäjiä.

Suuret talouskeskustelut

Ei hidasta, vaan äärimmäisen hidasta journalismia. HSTV:n suuri talouskeskustelu voi jatkua tunnin, kaksi tai vaikka aamuun eli siihen asti, että asioista saadaan todella selko.

Keskustelu on prosessi, joka lisää tietämystä. Kuten Aristoteles sanoi: retoriikkaa tarvitaan, jotta totuus voittaisi.

Uutisraportti

HSTV:n Uutisraportti on viikon uutisaiheista ammentava satiirinen talk show.

Vieraskirja

HSTV:n Vieraskirja-sarjassa tavataan Helsingin Sanomien Torstai- ja Lauantai-liitteiden henkilöitä, joilta kysytään elämän tärkeimpiä asioita.