”Titta Halmeella on erittäin vahva mediatausta, mikä on mainio lähtökohta talousjohtajamme tehtävään. Halme on toiminut Sanomien useissa liiketoimintayksiköissä eri tehtävissä talousvastuusta myynti- ja liiketoimintavastuuseen, joten hänen kokemuksensa tukee hyvin uudessa tehtävässä menestymistä. Halmeen vastuualueeseen tulee konsernin talousvastuun lisäksi myös A-lehtien HR”, A-lehtien toimitusjohtaja Juha Blomster toteaa.

”Näen A-lehdet erittäin mielenkiintoisena ja kehittyvänä media-alan yrityksenä. Koen, että yhtiö yhdistää hienosti ketterän toiminnan pitkäjänteiseen kehittämiseen. Odotan innolla, että pääsen tutustumaan A-lehtien toimintaan ja ihmisiin paremmin sekä tuomaan oman työpanokseni ja osaamiseni yhtiölle”, Halme sanoo.

A-lehtien nykyinen talousjohtaja Elina Aalto siirtyy joulukuussa Marimekon talousjohtajaksi.