Tiia Karhunen on nimitetty Koodiviidakko Oy:n Account Manageriksi 3.8.2015 alkaen. Karhunen vastaa osaltaan PR Cloud -tuoteperheen myynnistä sekä asiakkuuksien kehittämisestä. Hän on työskennellyt aikaisemmin Customer Service Agenttina Oulun Technopoliksella.

Janne Lemettinen on nimitetty Koodiviidakko Oy:n Account Manageriksi 3.8.2015 alkaen. Aikaisemmin Lemettinen on työskennellyt myyntitehtävissä Atria Oyj:llä. Lemettinen vastaa osaltaan PR Cloud -tuoteperheen myynnistä sekä asiakkuuksien kehittämisestä.

Juha Kynkäänniemi on nimitetty Koodiviidakko Oy:n Account Manageriksi 2.11.2015 alkaen. Kynkäänniemi vastaa osaltaan PR Cloud -tuoteperheen myynnistä sekä asiakkuuksien kehittämisestä. Juhalla on monipuolinen myyntikokemus sähkönhankinta-, energiatehokkuus- ja ICT-palveluiden ratkaisumyynnistä.

Arttu Piirainen on nimitetty Koodiviidakko Oy:n Sales Development Manageriksi 28.9.2015 alkaen. Piirainen vastaa PR Cloud -tuoteperheen myynnistä ja uusien asiakkaiden kontaktoinnista. Aiemmin hän on työskennellyt myyntitehtävissä Sanoma Media Finland Oy:llä ja Dna Oy:llä.