DI, FM Jari Savolainen (33) on nimitetty Koodiviidakko Oy:n Account Manageriksi 10.8.2015 alkaen. Jari vastaa osaltaan Koodiviidakon Marketing Cloud-tuotteiden myynnistä sekä asiakkuuksien kehittämisestä.

Tradenomi Joonas Kulju (24) on nimitetty Koodiviidakko Oy:n Sales Development Manageriksi 15.9.2014 alkaen. Joonas vastaa osaltaan Koodiviidakon Marketing Cloud tiimin myynnin tuesta ja kehittämisestä.

KTM Laura Riuttanen (26) on nimitetty Koodiviidakko Oy:n Account Manageriksi 12.10.2015 alkaen. Laura vastaa osaltaan Koodiviidakon Marketing Cloud-tuotteiden myynnistä sekä asiakkuuksien kehittämisestä.

Jari Rahtu (34) on nimitetty Koodiviidakko Oy:n Account Manageriksi 12.10.2015 alkaen. Jari vastaa osaltaan Koodiviidakon Marketing Cloud-tuotteiden myynnistä sekä asiakkuuksien kehittämisestä.

KTM Mika Tiainen (27) on nimitetty Koodiviidakko Oy:n Account Manageriksi 26.10.2015 alkaen. Mika vastaa osaltaan Koodiviidakon Marketing Cloud-tuotteiden myynnistä sekä asiakkuuksien kehittämisestä.