Hintavertailuja tarjoaa myös Sanoman omistama Hintaseuranta.fi, jossa on 1,5 miljoonaa tuotetta.

Schibsted Media Group omistaa vastaavia sivustoja useissa maissa ympäri maailmaa.

Kuluttajille ilmainen Hintaopas.fi -palvelu kokoaa yhteen yli 400 suomalaista ja ulkomaista verkkokauppaa ja tarjoaa mahdollisuuden vertailla niiden tuotteiden hintoja yhdessä paikassa. Käyttäjät voivat myös pisteyttää sekä verkkokauppoja että tuotteita.

Lendo.fi on kulutusluottojen vertailupalvelu, jonka kautta kuluttaja voi maksutta kilpailuttaa tarvitsemansa lainan ja saada useampia lainatarjouksia valittavakseen muutamassa minuutissa. Lendo tarjoaa myös yritysluottoja yrittäjille ja yrityksille. Lendon lainapalvelu on lisäksi täysin automatisoitu, joten Lendon järjestelmä hakee lainatarjoukset suoraan kaikkien pankkien ja rahoituslaitosten järjestelmistä.

”Lendo ja Hintaopas liittyvät hybridikuluttamisen trendiin. Hintaopas tarjoaa helpon näkymän uuden tavaran tarjontaan, ja Lendo taas auttaa kilpailuttamaan lainan ostopäätöksen äärellä,” Tori.fin toimitusjohtaja ja Schibstedin toimintoja Suomessa hoitava Jussi Lystimäki kertoo.

Hintaopas.fi ja Lendo.fi toimivat samalla konseptilla mm. Ruotsissa, jossa molemmat ovat nousseet kuluttajien päivittäisen käyttöön. Esimerkiksi Prisjakt.nu työllistää Ruotsissa jo 70 henkilöä, ja Lendo on vakiinnuttanut asemansa uusien asiakkaiden hankkijana pankeille. Molempien ansainta perustuu välityspalkkioon, jonka maksaa myyjä tai lainan myöntäjä.