Hänen vastuullaan on Viestin operatiivinen toiminta, jäsenpalvelut ja niiden kehittäminen, jäsentilaisuudet ja -tapahtumat, viestintä sekä kumppanuudet ja järjestön talous.

Viestiin Siina Repo siirtyy Porin kaupungin viestintäpäällikön ja SuomiAreenan tapahtumapäällikön tehtävistä. Media-alalla hän on työskennellyt toimittajana Ylen, Kauppalehden ja MTV:n uutisissa ja ajankohtaisohjelmissa sekä radion uutisankkurina Ylen Radio Suomessa.

Lisäksi Repo on toiminut viestintätehtävissä muun muassa Työterveyslaitoksella ja Elinkeinoelämän valtuuskunnassa sekä tv-journalismin opettajana Tampereen yliopistossa. Siina Repo on perehtynyt työhyvinvoinnilla johtamiseen ja suorittanut siihen liittyviä opintoja.

– Olen erityisen kiinnostunut yhteiskunnan kokonaisvaltaisesta toimivuudesta, taloudesta, työelämän kehittämisestä ja työhyvinvoinnilla johtamisesta sekä median ja viestinnän vaikutuksista yhteiskunnassa. Viestinnän ala kehittyy ja kasvaa vauhdilla, joten tässä onkin alamme suuri mahdollisuus nostaa ammattimme arvostus aallon harjalle.

Viestintäalan haasteena on Revon mukaan hektinen ja kuormittava asiantuntijatyö. – Moni vastaa koko organisaation viestinnästä käytännössä yksin, joten johdon sitouttaminen viestintään ja toisaalta työssä jaksamisen tärkeys korostuvat alallamme. Näissä kysymyksissä myös edunvalvontatyöllä on tehtävänsä.

Siina Repo aloittaa Viestin toiminnanjohtajana 25.11.2015.