Ydinosaamistamme on digitaalinen markkinointi, kuten esimerkiksi markkinointiautomaatio, verkkosivujen kävijäliikenteen kasvattaminen ja mittaaminen sekä verkkokampanjointi luettelee OS/G Adaptiven liiketoimintajohtaja Toni Lähteenoja, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Lähteenojalla ja hänen yhtiökumppanillaan Teemu Väliheikillä on takanaan vuosien kokemus digitaalisten palvelujen suunnittelusta ja tuottamisesta. Lähteenojan ja Väliheikin mielestä digitalisaatio tarjoaa uuden kanavan kasvuun niille, jotka sitä osaavat hyödyntää.

– Tarjoamme digitaalisen markkinoinnin suunnittelun ja toteuttamisen lisäksi myös konsultointia ja konseptointiapua. Nykyisin kaikilla on käytössä samat työkalut, mutta monet ovat hieman hukassa sen suhteen, miten niitä tulisi käyttää. Kokemuksemme ansiosta pystymme hyödyntämään digitalisaation tarjoamia työkaluja luovasti, Väliheikki täydentää.

– Pyrimme kasvattamaan henkilöstömääräämme vuodenvaihteessa ja teemme omaa tuotekehitystä. Haluamme toimia myös Suomen rajojen ulkopuolella, ja tulemme varmasti tekemään töitä OS/G:n Tukholman yksikön kanssa, hän sanoo.

– OS/G:llä on jo ennestään osaamista digitaalisen markkinointiviestinnän suunnittelussa. Adaptive tuo meille uusia ajatuksia ja keinoja digitaalisten kampanjoiden tuloksellisuuden seuraamiseen ja mittaamiseen, kertoo Ojala & Saari Oy:n toimitusjohtaja Jaakko Ojala.