Tuomas Littunen aloittaa projektijohtajana Era Contentissa joulukuun alussa. Nimitys tukee Anu Nissisen, Riitta Pollarin ja Eero Anhavan viime vuonna perustaman sisältötoimiston nykyisiä asiakkuuksia ja vahvaa kasvua. Eran asiakkaita ovat muun muassa SRV Yhtiöt, Ifolor sekä Olo- ja Emo-ravintolat.

”Vaikuttavien sisältöjen ja kanavavalintojen merkitys yritysten liiketoiminnan vauhdittajana kasvaa koko ajan. Eran palveluiden suosio perustuu siihen, että tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisen yhdistelmän strategista ajattelua ja luovaa näkemystä. Rautaista sisältö-, brändi-, konseptointi- ja prosessiosaamista ohjaavat data ja analytiikka. Tuomaksen mukana saamme Eraan lisää vahvaa osaamista, ja voimme palvella asiakkaidemme tarpeita entistäkin monipuolisemmin”, toimitusjohtaja Anu Nissinen sanoo.

Tuomas Littusella on 15 vuoden monipuolinen kokemus viestinnästä ja media-alalta Sanoma-konsernissa. Sanoma Media Finlandin ja Sanoma Magazines Finlandin viestintäpäällikkönä hänen vastuullaan ovat olleet muun muassa muutos- ja strategia- ja henkilöstöviestintä, tuote- ja BtoB-viestintä sekä lukuisat projektit, kuten tuotelanseeraukset, tapahtumat, kumppanuushankkeet ja viestinnän konseptointi.

”Nyt, jos koskaan, suomalaiset haluavat kuulla innostavia, rohkaisevia ja visionäärisiä tarinoita. On todella innostavaa päästä kertomaan niitä Eran kasvuhakuisten ja innovatiivisten asiakkaiden kanssa. Yhtä hienoa on liittyä osaksi Eran tiimiä, jonka tiedän olevan todellinen huippujoukkue”, Tuomas Littunen sanoo.