Lehden Art Directorina jatkaa Plaza Kodissa lähes viisi vuotta työskennellyt Katja Enarvi, jolla on pitkä kokemus erityyppisistä lehdistä.

Sisustuslehti Plaza Kodin kustantaja vaihtui lokakuussa, kun Fokus Media Finland teki lehden kustantamisesta lisenssisopimuksen sen aikaisemman julkaisijan Plaza Publishing Groupin kanssa. Ensimmäinen Fokus Media Finlandin kustantama Plaza Kodin numero ilmestyy 10.12.2015. Vuonna 2016 Plaza Koti ilmestyy kahdeksan kertaa.

Fokus Median tekemä lisenssisopimus koskee yksinomaan lehden brändin käyttöoikeutta Suomessa, eikä esimerkiksi ruotsalaiskonsernin Suomen tytäryhtiö Plaza Publishing Finland Oy siirry järjestelyn yhteydessä Fokus Median omistukseen.

Plaza Kodin mediamyynnistä vastaavat Tanja Sihvo, Rauni Meriläinen sekä Fokus Media Finlandin mediamyyntijohtaja Esko Kontio.

– Plaza Kodin vahvasta konseptista pidetään kiinni sisältöä ja ulkoasua maltillisesti kehittäen, toteaa lehden uusi päätoimittaja Tamminen.

Plaza Koti tarjoaa Tammisen mukaan moderneja sisustusideoita niin kodinlaittajalle kuin ammattilaiselle. Jokaisessa numerossa esitellään tyylikkäitä koteja, uusinta muotoilua ja runsaasti shoppailuvinkkejä.

Fokus Media Finland on erikoisaikakauslehtien kustantamiseen keskittyvä lehtitalo, jonka tuoteperheeseen kuuluvat Plaza Kodin lisäksi Antiikki & Design, GEO, Hifimaailma, Pelit, V8-Magazine, GTi-Magazine sekä Auto Bild Suomi.