Matti Cornér on aiemmin vastannut Talentum Oyj:ssä digitaalisista liiketoimintamalleista ja verkkomediamyynnin tuotteistamisesta. Allerilla hän on huolehtinut Suomen suurimpiin verkkomedioihin kuuluvan Suomi24:n kehittämisestä. Lintulahdenkadulle Cornér siirtyy mediatoimisto Caratin asiakkuusryhmän johtajan paikalta.

Cornérin vastuualue keskittyy jatkossakin asiakasyritysten strategiseen markkinointiviestinnän kehittämiseen ja datapohjaisen markkinoinnin johtamiseen. Hän tulee uudessa roolissaan vastaamaan myös OMD:n asiakastyytyväisyydestä sekä -kannattavuudesta yhdessä toimitusjohtaja Markus Grannenfeltin kanssa.

OMD Finland on osa Omnicom Media Group Finlandia, jonka muita yhtiöitä ovat mediatoimisto ToinenPHD ja dataohjattuun markkinointiin keskittyvä markkinointitoimisto Ainoa Resolution.