Into Kustannus tuo Helsingin kirjamessuille vaikuttavan joukon kansainvälisiä kirjailijavieraita, yhtiö kertoo tiedotteessaan. Yksi heistä on palkittu brittitoimittaja Luke Harding, joka vierailee Helsingissä 23.–24.10.2015.

Guardianin mestarijournalisti Luke Harding joutui perheineen salaisen tiedustelupalvelun ahdistamaksi työskennellessään Moskovan kirjeenvaihtajana. Hän on ensimmäinen Venäjältä karkotettu länsimainen toimittaja kylmän sodan jälkeen. Näitä kokemuksia hän on kuvannut kirjassaan Mafiavaltio (2012). Hänen uusin suomennettu teoksensa Snowden – Maailman halutuin mies (2015) on tutkivan journalismin mestarinäyte tietovuotaja Edward Snowdenista.

Luke Harding (s. 1968) on Oxfordin yliopistossa opiskellut toimittaja ja kirjailija. Hän on ollut Guardianin kirjeenvaihtaja Delhissä, Berliinissä ja Moskovassa ja kirjoittanut Afganistanin, Irakin, Libyan ja Syyrian sodista. Hän oli Guardianin Moskovan toimituksen päällikkö 2007–2011, ja hänen kirjojaan on käännetty 13 kielelle