Uuden Varma-lehden ensimmäinen numero ilmestyi syyskuussa. Yrittäjäasiakkaille suunnatusta lehdestä tehdään neljä alueellista versiota, minkä lisäksi se ilmestyy myös ruotsiksi. Yhteensä Varma-lehti palvelee kymmeniätuhansia Varman yrittäjä- ja työnantaja-asiakkaita painetussa ja digitaalisessa muodossa. Lehti ilmestyy 2 kertaa vuodessa.

Head Office Finlandin ja Varman kumppanuus kattaa monikanavaisen asiakasviestinnän koko kirjon, kuten jatkuvan sisällöntuotannon Varman digitaalisiin kanaviin.

Sanoma-konserniin kansainväliseen sisältömarkkinointiketjuun kuuluva Head Office Finland palvelee media- ja kanavariippumattomasti Varman lisäksi muun muassa DNA:n yritysliiketoiminnan, Teollisuussijoituksen, Finnairin, Orionin ja Nordean kokonaisvaltaisia viestintätarpeita. Toimistolla on kolme ehdokkuutta parhaillaan käynnissä olevan kansainvälisen Eddie & Ozzie Awards 2015 -kilpailun finaalissa.