Koodiviidakko Oy on avannut myyntitoimistot pari vuotta sitten Dubaissa, jossa asiakkaita on jo noin kaksi sataa, muun muassa ABB, Thuraya, Dubai Silicon Oasis, Cleveland Clinic Abu Dhabi, Leaseplan, Melia Hotel ja Toyota, yhtiö kertoo tiedotteessaan.

Berliinissä ja Pariisissa yhtiö avasi toimistot viime vuonna. Keski-Euroopassa digitaalinen markkinointi ja viestintä ovat kypsyneet hitaammin kuin englanninkielisissä maissa ja Pohjoismaissa. Käyttäjäystävällisyyteen painottuvat pilvipalvelut, joita on kehitetty vuosia tuhansien asiakkaiden kanssa, ovat saaneet hyvän vastaanoton erityisesti Saksassa nyt kun laajat markkinat ovat vasta aukeamassa.

Hong Kongin toimisto on aloittanut tänä vuonna. Vastaanotto Koodiviidakon teknologialle on ollut erittäin positiivinen, asiakkaina Hong Kongissa ovat jo mm. Toyota ja Henley Business School.

Ruotsin toiminta käynnistyy Tukholmassa tänä syksynä. Uusi toimisto avataan marraskuun alussa. Tähän saakka ruotsalaisia asiakkaita on palveltu Oulun pääkonttorista.

”Tavoitteenamme on laajentaa ulkomailla toimistojemme määrää vielä moninkertaisesti lähivuosina. Vaikka kasvu jatkuu vahvana pitkään vielä Suomessakin, kykenemme kehittyneissä maissa skaalautuvalla pilvipalvelullamme saavuttamaan nykyisestä moninkertaisen liikevaihdon. Lokalisoimalla maakohtaisesti palvelumme myös teknisesti, hankimme ja ylläpidämme asiakkaiden luottamuksen. Olen iloinen, että päätimme laajentaa ulkomailla, koska olemme pilvipalveluiden ansiosta samalla viivalla muiden kansainvälisten kilpailijoiden kanssa”, toimitusjohtaja Samuli Tursas kertoo.

Yhtiön tuotteita ovat ulkomailla LianaMailer, LianaCEM, LianaPress ja LianaMonitor.

Koodiviidakko Oy saavuttaa tänä vuonna noin 10 miljoonan euron liikevaihdon. Yhtiöllä on yli 3000 asiakasta, ja palveluiden käyttäjiä on reilut 8000. Yhtiön palveluksessa on 140 henkilöä, joista pääosa työskentelee pääkonttorissa Oulussa Suomessa.