Lähetykset nähdään Suomessa Viaplay-palvelussa sekä Viasat Sport-kanavilla.

Mediakonserni Modern Times Group on hankkinut kaikkien Englannin Valioliigan suorien lähetysten televisiointi- ja digitaaliset lähetysoikeudet kolmivuotisella sopimuksella kaudesta 2016-2017 alkaen Suomessa ja Ruotsissa. Samassa yhteydessä MTG on hankkinut Tanskan markkinalla yksinoikeuden 100 otteluun sekä jaetut oikeudet muihin otteluihin kaikilla 38 Valioliigan ottelukierroksella.

MTG on esittänyt Valioliigaa Ruotsissa ja Tanskassa vuodesta 2009 alkaen ja nyt Suomen Viasat Sport -kanavien sekä Viaplay-palvelun suosio on mahdollistanut Valioliigan lisäämisen tarjontaan myös Suomen markkinalla. Kaudesta 2016-2017 alkaen Valioliiga sisältää perinteisten lauantai-, sunnuntai- ja maanantaikierrosten lisäksi myös ottelukierrokset perjantai-iltaisin.

Suomessa Viaplay ja Viasat esittävät tällä hetkellä kaikki ottelut UEFA Champions Leaguesta ja jääkiekon NHL:stä ja syksyn 2016 World Cupista. Viaplayn ja Viasatin ohjelmistoon kuuluvat myös KHL, NFL, FA Cup, Englannin Capital One Cup, Saksan DFB Pokal, golfin major-turnauksia, golfin European Tour ja Ryder Cup, moottoriurheilua sekä muun muassa meneillään olevat Rugbyn MM-kilpailut.

Valioliiga-lähetysten tuotevaihtoehdot ja tarkemmat tiedot lähetyksistä julkaistaan myöhemmin.