Uusi yhtiö tarjoaa kaikki markkinoinnin palvelut strategisesta suunnittelusta viimeisteltyyn toteutukseen integroidusti saman palvelutiimin kautta.

Uusi yhtiö on vastaus markkinoinnin tulevaisuuden haasteisiin. Sen pohjana ovat Mainoskentän pitkä ja monipuolinen markkinointiviestinnän kokemus ja Searchboxin pitkälle kehittyneet innovatiiviset verkkoviestintäpalvelut. Uuden yhtiön toimitusjohtajaksi on nimitetty Searchboxin toimitusjohtaja Samuli Melanko.

”Yhdistämällä Mainoskentän strategisen ja taktisen markkinoinnin suunnittelukokemuksen Searchboxin analytiikkaosaamiseen voimme tuottaa entistäenemmän lisäarvoa asiakkaalle”, Melanko kuvailee uuden yhtiön etulyöntiasemaa.

”Integroimalla markkinointipalveluja tarjoamme uudenlaista ajattelua ja vaihtoehtoja murroksessa olevalle markkinointiviestinnän toimialalle. Luomme asiakkaillemme uniikin palvelukokonaisuuden, jossa jatkuva tutkimus ja analyysi valjastetaan ohjailemaan luovaa innovaatioprosessia. Tämä auttaa asiakkaitamme lyömään kilpailijansa – etulyöntiasemaahan asiakkaan tulee mainostoimistoltaan odottaa”, Melanko jatkaa.

Uudella yhtiöllä on toimipaikat sekä Helsingissä, että Tampereella. Molempien paikkakuntien toimistojen asiantuntijat jatkavat uudessa yhtiössä. ”Uudet osaamissynergiat parantavat asiakaspalvelumahdollisuuksia molemmilla paikkakunnilla”, Melanko toteaa.