Uudet työntekijät asiakkuusvastaava Tomi Karmaluoto, dokumenttielokuvaohjaaja Jenni Pohtala sekä kuvaaja Jukka Åman siirtyvät Sourceen osakkaiksi. Yritys työllistää yhdistymisen jälkeen kahdeksan henkilöä, joista kolme henkilöä työskentelee sisällöntuotannossa sekä viisi videoviestinnässä. 

”Videotiimimme kasvaa kolmella alalla pitkään vaikuttaneella tekijällä, joista Åman on jo aiemmin työskennellyt Sourcelle. Tämä avaa niin uusille kuin vanhoille asiakkaillemme uusia mahdollisuuksia. Jos haluat pärjätä alalla, on uskallettava laajentua vaikka ajat olisivat haastavat”, Sourcen toimitusjohtaja Jaakko Kantola iloitsee.

”Sourcen konseptiosaaminen ja meidän dokumenttitaustat tuovat uusia tuulia yritysvideoviestintään. Tulemme tekemään yhteistyötä myös televisioyhtiöiden kanssa. Sourcessa tuotantoon tulee saman tien YLE:lle tehtävä kohti Rioa-sarja olympiapurjehtijoista sekä dokumenttiprojekteja”, taiteen maisteri Pohtala toteaa.