Uuden, yhteisen avainasiakasmyynnin Alma Mediaratkaisujen (AMR)- organisaation keskeisenä tavoitteena on vahvistaa Alma Median strategian mukaisesti digitaalisia mainonnan ja markkinointiviestinnän ratkaisujen kehittämistyötä, avainasiakkaiden hoitoa, myynnin tukea sekä markkinointia ja myyntiä.

Keskitetty toimintamalli mahdollistaa uusien Alma–tasoisten tuotteiden ja asiakaskohtaisten, uniikkien ratkaisujen toteuttamisen erityisesti digitaalisesti. 

Nimityksiä AMR- organisaatiossa

Alma Media AMR-organisaation johtoryhmää vetää KTM Tiina Järvilehto, joka jatkaa myös Kauppalehden mediamyynnin johtajana. Markkinointijohtajaksi on nimitetty KTM Elina Kukkonen, joka on toiminut Kauppalehden markkinointipäällikkönä. Digimainonnan palvelut ja –kehityksen johtajana jatkaa KTM Johanna Vartiainen. AMR-johtoryhmän jäseniä ovat myös Aamulehden ja Aluemedian digimyynnin myyntijohtaja, tradenomi Kimmo Ilmavirta ja asiakkuusjohtaja eMBA Tuomas Avonius, joka toimii jatkossa myös AMR-myyntitiimin vetäjänä. Tuotekehityksestä vastaava henkilö rekrytoidaan myöhemmin.