Aarne Töllinen vastasi Tjäreborgissa matkatoimiston markkinointi-, media- ja asiakaspalvelukokonaisuuden digitalisoinnista tilanteessa, jossa koko toimiala oli hetkessä muuttunut. Riikka Nikula toimi Dagmarissa asiakkaiden omien kanavien strategisen hyödyntämisen suunnittelijana.

”Mainostaja-asiakkaiden omissa kanavissa on huima potentiaali. Ainoa tapa saada niistä lisää tehoa markkinointiin on kehittää tuotakin kanavaa järjestelmällisesti ja mitattavaksi. Tuota työtä haluan tehdä nyt myös Toisen asiakkaiden kanssa”, Riikka Nikula toteaa.

Aarne Töllisen vastuualue tulee jatkossakin keskittymään yritysten markkinointi- ja asiakashoidon digitalisaatioon.

”Suomalaisyritysten markkinointi-investoinnit eivät ole vielä samassa suhteessa verkossa kuin asiakkaat. Elettyäni murrosta asiakkaan roolissa nopeasti digitalisoituneella toimialalla näin juuri mediatoimistoissa hedelmällisimmän maaperän toimia markkinointipäättäjän tärkeimpänä kumppanina”, Töllinen sanoo.

OMD ja ToinenPHD ovat osa mediatoimistokonserni Omnicom Media Group Finlandia.