“Haluamme olla lähellä ihmisiä, jotka arjessaan ja työssään nostavat maatamme uuteen nousuun. Jaamme lukijoillemme hyödyllistä tietoa, kerromme rohkaisevia tarinoita ja tarjoamme sitoumuksetta asiantuntijoidemme apua. Tavoitteiden kirkastuessa palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä ja yhteisöjä kaikilla toimialoilla kokonaisvaltaisten bisnes- ja ICT-ratkaisujen avulla“, Parempi Bisnes -verkkolehden kustantaja ja Accountor Softwaren vetäjä Markku Pekkola sanoo.

Verkkolehteä kustantaa Accountor Software: Accountor-konserniin kuuluva ohjelmisto- ja ICT-yritysten ryhmä, joka palvelee suoraan tai välillisesti noin sataatuhatta suomalaista yritystä tai yhteisöä. Parempi Bisnes kohtaa lukijansa digitaalisen lehden, asiantuntijapalvelujen, uutiskirjeen ja sosiaalisen median kautta.

“Me suomalaiset kaipaamme herättelyä: meidän kannattaisi nähdä hyvät asiat tässä hetkessä ja toisissamme. Hyvinvointia ihmiset ja yritykset tavoittelevat eri tavoin. Meitä kaikkia yhdistää jatkuva muutos – ei takerruta epäonnistumisiin eikä onnistumisiin, vaan suostutaan muuttumaan. Rakennetaan hyvinvointia, tartutaan mahdollisuuksiin, ponnistellaan ja välillä levätään. Se on mielestäni parempaa bisnestä“, Parempi Bisnes -verkkolehden päätoimittaja Timo Järvinen pohtii.