Good News from Finland tuo esille suomalaista osaamista ja kertoo erityisesti suomalaisten pk-yritysten menestyksestä maailmalla. Uusitun sivuston yksityiskohtainen aihekategorisointi helpottaa lukijoita löytämään nopeasti heitä itseään kiinnostavien toimialojen uutiset, toimituspäällikkö Sara Vihavainen sanoo Finnfactsin tiedotteessa.

Uutissivustoa julkaisee voittoa tavoittelematon organisaatio Finnfacts, joka edistää suomalaisyritysten ulkomaanvientiä sekä pyrkii tekemään Suomesta kiinnostavan kohteen ulkomaalaisille investoinneille.
Maakuvaviestinnän yrityskärki

Finnfacts on yksi Suomen maakuvaviestintää tuottavista toimijoista. Tämä näkyy Good News from Finlandissa sisällön lisäksi myös sivuston uudistetussa ulkoasussa, jossa on pyritty pitämään kiinni skandinaavisen selkeästä ja raikkaasta designista.

Sivustolla julkaistaan uutisia joka arkipäivä suomeksi, englanniksi ja venäjäksi. Aiemmin uutissivustoa tehtiin myös kiinaksi. Sivustouudistuksen myötä kiinan kieliversio on jätetty pois ja jatkossa Good News from Finland tuottaa pitkiä, suomalaisyrityksiin keskittyviä artikkeleita kiinaksi ulkoasianministeriön ylläpitämälle This is Finland -maakuvasivustolle.

– Englanti on kieliversioistamme kaikista suurin, koska haluamme edistää suomalaisyritysten kansainvälistymistä ja valtaosa lukijoistamme on ulkomailta. Myös suomeksi uutisoiminen on kuitenkin tärkeää: Koemme, että talouden haastavina aikoina on tärkeää kertoa hyviä uutisia, jotka usein jäävät kotimaisessa mediassa vähemmälle huomiolle, Vihavainen sanoo.