J-P Jalo selostaa HIFK:n ottelut kaudella 2015-2016 Radio Cityssä.

J-P Jalo kuuluu valtakunnan ehdottomaan selostajaeliittiin ja hänellä on mittava kokemus Liigan selostuksista. T

– Kuultuani mahdollisuudesta selostaa IFK:n koko kauden matsit radioon olin todella innoissani. Ensinnäkin HIFK on ollut aina seura, jossa on ollut sitä jotain. Kutsuttakoon sitä sitten luonteeksi, karismaksi tai miksi tahansa. IFK sytyttää. Radio taas on ollut mulle aina rakas väline. Ammatillisestikin on kerrassaan hauskaa palata juurille tv-vuosien jälkeen. Liigaa olen seurannut ja selostanut niin pitkään, että on korkea aika saada uusi näkökulma tähän hienoon sarjaan. Olen kiitollinen tästä mahdollisuudesta ja odotan innolla liigan alkua! Jalo kommentoi.

– Olemme iloisia, että saamme kovan luokan ammattilaisen mukaan IFK-perheeseen. Olemme varmoja että saamme kuulla hyvää ja asiantuntevaa selostusta tulevallakin kaudella, toteaa Oy HIFK-Hockey Ab:n markkinointijohtaja Roland Carlsson.

HIFK:n kausi käynnistyy perjantaina 11. syyskuuta Espoo Bluesin vieraana. Kotiavaus on luvassa heti lauantaina 12. syyskuuta, kun Nordiksella vastaan asettuu Rauman Lukko.

Radio Cityn Kiekkoradio tarjoaa täysin uudenlaisen palvelun kiekkofaneille, jotka eivät ole paikkakunnalla kuuntelemassa paikallista kiekkolähetystä. Kaikki alueelliset selostukset Helsingin IFK:n, Tapparan, JYP:in, Kärppien, Kalpan, KooKoon, SaiPan ja TUTO Hockeyn otteluista kuuluvat myös valtakunnallisesti netin kautta osoitteessa www.radiocity.fi/jaakiekko.