Jaakko Turkki on nimitetty asiakkuuspäälliköksi 26.3.2015 alkaen. Turkki vastaa osaltaan PR Cloud -tuoteperheen myynnistä sekä asiakkuuksien kehittämisestä.

Mari Maunu (KTM, FM) on nimitetty markkinointikoordinaattoriksi 30.3.2015 alkaen. Maunu vastaa osaltaan PR Cloud -tuoteperheen markkinoinnista. Aikaisemmin Maunu on työskennellyt Ii-instituutissa tuottajana.

Koodiviidakko Oy:n tuotteita ovat Suomessa sähköpostimarkkinoinnin ohjelmistopalvelu Postiviidakko, markkinoinnin automaatiopalvelu ViidakkoCEM, verkkokaupparatkaisu ViidakkoStore, julkaisujärjestelmä Sivuviidakko, viestinnän seurantapalvelu Webnewsmonitor ja mediatiedotteiden jakelupalvelu ePressi.com.

Yhtiön pääkonttori on Oulussa. Yrityksellä on noin 2000 asiakasta, joihin kuuluvat muun muassa Bosch, Budget, Landrover, Lapland Hotels, Mazda, Radisson Blu, Stockmann ja Valio.