Liiketoimintakaupan yhteydessä kaksi henkilöä siirtyy Fokus Media Finlandin palvelukseen vanhoina työntekijöinä. Viime vuonna perustettu Fokus Media julkaisee Auto Bild Suomi, GTi-Magazine, V8-Magazine, Glorian Antiikki ja Pelit-lehtiä.

Sanoma Lifestylen strategia on tuoda yhteen suomalaiset naiset, perheet ja 55-plussat kauneuden, muodin, vanhemmuuden, hyvinvoinnin, ruoan ja ajankohtaisten puheenaiheiden ääreen. Liiketoimintayksikkö on vahva markkinajohtaja kaikissa kolmessa ydinkohderyhmässään, ja sen brändit tavoittavat eri kanavissa yhteensä noin kaksi miljoonaa suomalaista (kokonaistavoittavuus, KMT Kuluttaja 2014).

”Haluamme olla monikanavaisen lifestylemedian edelläkävijä ja keskitymme rakentamaan kärkibrändiemme ympärille yhteisöjä, palveluita, tapahtumia ja kaupallisia ratkaisuja. Tässä strategiassa Geolla ei ollut luontevaa roolia”, Sanoma Lifestylen liiketoimintajohtaja Kaisa Ala-Laurila sanoo.