”Ison toimiston kurssinmuutos ei ollut helppoa. Hyvin perinteisen ja suomalaisen mainostoimiston reivaaminen luovaksi kansainväliseksi yritykseksi on vaatinut rohkeutta, mutta myös kipeitä päätöksiä. Iso kiitos siitä kuuluu asiakkaillemme, jotka ovat nähneet muutoksemme suunnan oikeana”, toteaa toimitusjohtaja Sami Tikkanen.

”Alalla on näkyvissä polarisaatiota. On niitä joilla on paljon töitä ja niitä joilla ei mene yhtä vahvasti. Vuosi 2015 tulee olemaan TBWA:lle jälleen kasvun aikaa. Uskomme vahvasti omaan kilpailukykyymme tarjota asiakkaillemme laajasti markkinointiviestinnän palveluita, jotka ovat vahvasti ajassa kiinni ja siivittävät molemmat osapuolet tavoitteisiin. Aikaisempaa vahvempi talous mahdollistaa myös paremmin investoinnit meidän tärkeimpään pääomaamme eli ihmisiin ja osaamiseen”, jatkaa Tikkanen.

Uusia TBWA-asiakkaita ovat mm. Sulzer, WhatWatch, Seppälä, Yksi elämä/Sydänliitto, M-Brain sekä Skyr.