Tuulensuu siirtyy Aamulehteen Sanoma Media Finlandin aikakauslehtiyksiköstä Sanoma Lifestylesta. Siellä Tuulensuu on uudistanut lehtikonsepteja ja johtanut useiden lehtien ulkoasun kehittämistä. Parhaillaan hän johtaa Sanoman uuden toimitusjärjestelmän käyttöönottoja aikakauslehdissä.

Aiemmin Tuulensuu on toiminut muun muassa Kauppalehti Option toimitussihteerinä ja designerina, Journalisti-lehden ulkoasuvastaavana, Aamulehden visuaalisena journalistina sekä Tampereen ylioppilaslehden Aviisin päätoimittajana. Työnsä ohella Tuulensuu on toiminut konsulttina lukuisissa lehtiuudistuksissa ja valmentanut toimituksia.

Aamulehden vastaavana päätoimittajana jatkaa Jouko Jokinen. Lehden nykyinen uutispäätoimittaja Jorma Pokkinen, 63, jää eläkkeelle vuodenvaihteessa 2015-2016.

”Jussi Tuulensuu on Tampereen yliopiston ja Aamulehden kasvatti. Hän edustaa sukupolvea, jolle digitaalisuus ja mobiili eivät ole median tulevaisuuden suuntia, vaan jo nyt median sisältöjen ja palveluiden lähtökohtia”, kommentoi vastaava päätoimittaja Jouko Jokinen.