Viestintätoimisto AC-Sanafor aloitti kansainvälisen viestinnän yhteistyön Coctio Oy:n kanssa toukokuun alussa. Kansainvälisellä viestintäyhteistyöllä tuetaan Coction kasvua ja asiakaskontaktien luomista Euroopassa. Ensimmäinen yhteinen projekti liittyy Coction viestien ja kansainvälisen viestintäprosessin luomiseen sekä tunnettuuden lisäämiseen ammattilehdistössä.

– Valitsimme AC-Sanaforin, koska toimistolla on vahvaa toimialaosaamista ja arvostettua kokemusta kansainvälisestä toiminnasta, Coctio Oy:n toimitusjohtaja Kai Iiskola kertoo.

Coctio Oy on teollisen liemenvalmistuksen asiantuntija ja elintarvikealan edelläkävijä. Yritys tarjoilee innovaationsa elintarviketeollisuudelle täysin uutena liiketoimintamallina, Coctio-palvelukonseptina. Konseptimme avulla lihanjalostus- ja valmisruokateollisuus tekee luuraaka-aineesta kannattavaa liiketoimintaa valmistamalla lihaisista luista lisäaineettomia kulinaarisia liemiä ja kastikkeita sekä tuottamalla luujäännöksestä energiaa esimerkiksi tehtaan lämmöntuotantoon tai valmistamalla lannoitteita.