Paras juttu -kilpailun uutissarjan voitti rikos- ja oikeustoimittaja Tuomas Rimpiläisen Aamulehteen kirjoittama juttu Rikossarja päättyi, kun iäkäs rouva istui kuuntelemaan murtomiestä. Juttu on oivallinen esimerkki siitä, miten sanomalehtiuutinen palvelee lukijaa: toimittaja jalkautuu mökkimurtosarjasta kärsivälle Näsijärvelle ja tarkistaa lukijoiden pyynnöstä, onko heidän kiinteistöihinsä tunkeuduttu.

Feature-sarjan voitti Helsingin Sanomissa julkaistu toimittaja Ann-Mari Huhtasen Pyhtään mansikkarauha 2014. Jutussa oli ajankohtaiseen uutistilanteeseen haettu inhimillinen taso reportaasin keinoin, tällä kertaa venäläisten ja ukrainalaisten mansikanpoimijoiden rinnakkaiselosta Pyhtäällä.

Vuoden kolmantena sarjana oli näkökulmajutut. Sarjan voitti päätoimittaja Petri Karjalaisen Koillissanomiin kirjoittama Suvaitsevaiset kuusamolaiset. Karjalainen rinnastaa kolumnissaan taitavasti paikallishistoriaa ja ajankohtaista päätöksentekoa. Teksti käsittelee tunteita voimakkaasti herättävää maahanmuuttoteemaa faktapohjaisesti.

Paras juttu -kilpailuun osallistui 202 juttua.

Parhaat sivut -kilpailun kaksi sarjaa olivat etusivu tai premiääri ja feature-sivut. Lehdet kilpailivat alle tai yli 10 000 kappaleen levikkiluokissa. Kaupunkilehdet osallistuivat pienempien lehtien sarjaan. Raati arvioi kaikkiaan 159 sanomalehtisivua.

Helsingin Sanomat palkittiin levikiltään suurempien lehtien kilpailun uutissarjan parhaana. Palkitun aukeaman (21.12.2014) pääkuva maanjäristyskäyrästä on taitavasti ideoitu. Siinä on löydetty uusi, kiinnostava näkökulma paljon käsiteltyyn aiheeseen. Aukeaman muut kuvat toistavat hienosti samaa sävymaailmaa. Feature-sarjan voitti Vasabladetin juttu Hårt Klimat (10.8.2014), jossa on uskallettu antaa tilaa reportaasikuville ja luotettu siihen, että kuvakertomus kantaa.

Levikiltään alle 10 000 kappaleen lehtien etusivujen sarjan voitti Nokian Uutiset (17.1.2014), jossa formaatista on saatu kaikki tehot irti yllättävällä kuvalla, jolloin muille etusivun vinkeille riittää pelkkä teksti. Uutta voimaa -jutun kuva on kaukana stereotypioista. Feature-sarjan voitti Itä-Hämeen Pakkauskoko kasvaa kun lapsiperhe lähtee juhannusostoksille (19.6.2014), jossa hauskaan juttuideaan oli keksitty pelimäinen toteutus.