Basso poimi tässä kaikkien aikojen suurimmaksi Radio Gaalaksi kutsutussa tapahtumassa yhteensä 2 voittoa. Pelkkiä ehdokkuuksia Bassolla oli 10 kappaletta, joka oli kaikista ehdolla olevista radiokanavista eniten. Bassoradio on kokonaan suomalaisessa omistuksessa oleva valtakunnallinen monialustainen radiokanava, jonka kohderyhmä on uusimmista ilmiöistä kiinnostuneet diginatiivit.

Ensimmäinen palkinnoista tuli Basson digiosaamisesta. Bassoradion Basso On Demand -palvelu valittiin Vuoden Verkkototeutukseksi. Basso On Demand on radioiden osalta Suomen ensimmäinen suoratoistopalvelu, siis radio-ohjelmien Netflix, joka sisältää poikkeuksellisesti myös musiikit.

Vuoden Asiakaspromootioksi valitiin ”Isäntänä Kari Aalto” -video- ja radiosarja, jossa Euroviisuedustaja Pertti Kurikan Nimipäivien solisti Kari Aalto haastattelee suomalaisia julkimoita juontaja Anne Kukkohovista muusikko Palefaceen ja poliitikko Li Anderssonista muusikko Krista Siegfridsiin.

Yleisö nousi seisomaan, kun Kari Aalto piti koskettavan puheenvuoron, jonka viimeisen virkkeen Basso otti heti omaksi sloganikseen.

”Olkaa rohkeita, olkaa sosiaalisia, olkaa ystävällisiä.”

Katso muut voittajat