Palvelua voi käyttää kaiken kokoisilla selainruuduilla: palvelu mukautuu käytettyyn selainikkunaan.

Käyttäjät voivat nyt luoda Yle Tunnuksen. Tunnuksen avulla käyttöön saa omat suosikkkiohjelmat. Katselua tai kuuntelua voi myös jatkaa keskeytyneestä kohdasta. Tulossa on muitakin personoinnin mahdollisuuksia. Lisäksi muutoksia on tehty Yle Areenan navigaatioon sekä ohjelma- ja sarjasivuille.

Jo jonkin aikaa toiminut Areenan kokeiluversio korvaa nyt vanhan web-palvelun suomeksi ja ruotsiksi osoitteissa yle.fi/areena ja yle.fi/arenan. Areenan vanha versio on kuitenkin käytössä vielä jonkin aikaa osoitteessa http://areena-v3.yle.fi/tv.

Käyttäjillä on mahdollisuus luoda Yle Tunnus, jonka avulla tunnistaudutaan. Käyttäjätunnuksen luomiseen tarvitaan vain voimassa oleva sähköpostiosoite. Kun käyttäjä on kirjautunut, hän voi merkitä suosikikseen yksittäisen ohjelman tai kokonaisen sarjan. Areenan käyttöliittymä muistuttaa kun sarjasta ilmestyy uusi jakso.

Suosikiksi merkityt ohjelmat ja sarjat näkyvät kirjautuneen käyttäjän Areena-etusivulla. Lisäksi suosikeista muodostuu automaattinen Suosikit-sivu, jonka kautta ohjelmia pääsee katselemaan ja kuuntelemaan. Suosikkeja voi tehdä sekä tv- että radio-ohjelmista ja niitä voi myös poistaa.

Nyt tehdyt muutokset ovat ensimmäinen vaihe Yle Areenan web-palvelun muutostyössä. Kehitystiimi seuraa käyttäjäpalautetta ja kehittää palvelua edelleen.