Ilta-Sanomilla on hyviä kokemuksia viime marraskuussa julkaistusta Samsungin älykellosovelluksesta.

”Olemme oppineet sen myötä paljon uutta ja myös sovelluksen käyttäjät ovat olleet tyytyväisiä. Käyttäjien keskuudessa tehdystä kyselystä käy ilmi, että sovelluksen helppous on avainsana. Uutisotsikot pystyy tarkistamaan missä tahansa tilanteessa”, Ilta-Sanomien kehityspäällikkö Valtteri Vartiainen kertoo.

”Haluamme olla ensimmäisenä mukana testaamassa puettavan elektroniikan tarjoamia mahdollisuuksia. Uskomme että puettava elektroniikka, kuten älykellot, on mobiilin jälkeen seuraava digitaalista maailmaa muuttava aalto”, Ilta-Sanomien verkkojohtaja Timo Rinne toteaa.

Wall Streetin analyytikkojen ennusteet tänään julkaistun Apple Watchin tämän vuoden myynnistä vaihtelevat hurjasti – 10 miljoonasta 32 miljoonaan.

Apple Watch -kelloja on saatavilla tällä hetkellä Australiasta, Kanadasta, Kiinasta, Ranskasta, Saksasta, Hong Kongista, Japanista, Iso-Britanniasta ja Yhdysvalloista.