”Suomen taloudellisessa alakulossa Slush on mahtava piristysruiske. Slush-sukupolven yrittäjät pyrkivät ennakkoluulottomasti suoraan kansainvälisille markkinoille valloittamaan maailmaa. Slush on levittänyt rohkeutta ja positiivisuutta Suomen talouteen ja yrittäjäkenttään. Ilmiö luo paljon mahdollisuuksia kiinnostavalle ja punnitulle journalismille”, kommentoi Helsingin Sanomien talouden ja politiikan toimituksen esimies Marko Junkkari.

Slushin tavoitteena yhteistyölle on avata startupien ja kasvuyrittäjyyden todellinen merkitys koko yhteiskunnalle. Kahdesta marraskuisesta päivästä ja hypestä Slushilla on kaikki mahdollisuudet kasvaa tärkeäksi talouden voimaksi ja inspiraatioksi liike-elämälle.

”Monipuolinen yhteistyö ja tiivis kumppanuus Suomen tavoittavimman mediatalon kanssa on meille tärkeä seuraava askel toiminnassamme”, linjaa Slushin tuore toimitusjohtaja Riku Mäkelä.

Sanoma ryhtyy yhteistyöhön myös mediaan liittyvien uusien kasvumahdollisuuksien, osaamisten ja tekijöiden tunnistamiseksi.

”Meille Sanomassa on syntynyt nopeasti ketterän kehittämisen ja uusien tekemisen tapojen kulttuuri, jota tämäkin yhteistyö ruokkii. Haluamme vahvistaa asemaamme toimialan innovaatiojohtajana ja vauhdittaa tuoteratkaisujen ja konseptien kehitystä. Uudenlaisissa kumppanuuksissa on merkittäviä kasvun mahdollisuuksia kaikille toimijoille”, sanoo Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja Pia Kalsta.