Aiemmin Radio City Tampere on selostanut vain Tapparan vierasottelut, mutta ensi kaudella fanit pääsevät myös kotiotteluiden tunnelmaan. Kotiotteluiden selostukset Tampereen taajuuksilla alkavat jo tänään, kun Hakametsässä pudotuspelien neljännesfinaaleissa kohtaavat Tappara ja HIFK. Ottelun selostaa Juha Lindgren . Radio Cityn Kiekkoradiossa ohjelma starttaa aina tunti ennen ottelua.

”Tappara jatkaa vuosikymmenten yhteistyötä Radio Cityn kanssa. Yhteistyö tavoittavan ja laadukkaan kiekkoradion kanssa mahdollistaa entistä tiiviimmän yhteistyön ottelutapahtumien markkinoinnin ja myynnin osalta sekä tuo myös kotipelit kuulijoiden korviin. Olemme innoissamme että Radio City tunnustaa ensi kaudella oikeita värejä”, kertoo Tamhockey Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Aki Holma .

Radio Cityn Kiekkoradio tarjoaa täysin uudenlaisen palvelun kiekkofaneille, jotka eivät ole paikkakunnalla kuuntelemassa paikallista kiekkolähetystä. Kaikki alueelliset selostukset Helsingin IFK:n, JYP:in, KalPan, KooKoon, Kärppien, SaiPan, Tapparan ja TUTO Hockeyn otteluista kuuluvat myös valtakunnallisesti netin kautta osoitteessa www.radiocity.fi .

”Radio City on Suomen suurin kaupallinen jääkiekkoselostuksia lähettävä radio. Paikallisuus ja alueelliset lähetykset ovat meille yhtä tärkeitä kuin rock-klassikot. Tapparan kanssa tehty jatkosopimus takaa, että tänä vuonna 30-vuotta täyttävä Radio City tarjoaa jatkossakin maan laajimman kattauksen kiekkofaneille ympäri Suomen”,Radio Cityn ohjelma- ja musiikkipäällikkö Sami Virtanen toteaa.