Suuryritykset Suomessa ja maailmalla ovat lisänneet panoksiaan kasvuyritysyhteistyöhön, jossa nähdään mahdollisuuksia uudistaa kiihtyvässä murroksessa eläviä toimialoja. Startup-yritykset kykenevät kehittämään ja testaamaan uusia liiketoimintakonsepteja nopeasti ja ketterästi, mutta kaipaavat referenssejä, myyntikanavia sekä kassavirtaa. Star-Tap ohjelma on kehitetty vastaamaan sekä suuryrityksen että kasvuyrityksen tarpeisiin.

– Alma Median tavoitteena on monikanavaisten sisältöjen kehittäminen, uusien mobiiliratkaisujen luominen, digitaalisten palveluiden kasvattaminen ja monipuolinen datan hyödyntäminen. Yhteistyö kasvuyritysten kanssa tarjoaa uusia mahdollisuuksia nopeaan ja ketterään etenemiseen. Alma Media tarjoaa potentiaalisille kumppaneille taas väylän heidän kasvunsa kiihdyttämiseen, sanoo Alma Diverson johtaja Minna Nissinen.

Ohjelmaan ilmoittautuneiden startup-yritysten joukosta valikoidaan valittujen teemojen perusteella yhtiöitä, joiden kanssa on tarkoituksena käynnistää kaupallinen yhteistyö ja kehittää yhdessä uusia tuotteita ja palveluita. Ohjelma ei ensisijaisesti tähtää pääomasijoituksiin vaan tuotekehitys-, alihankinta- ja jälleenmyyntiyhteistyöhön kaupallisin ehdoin.

Alman kiinnostuksen kohteita ovat:

Digitaalinen mainonta: Uudet innovatiiviset mainonnan ja kohdentamisen ratkaisut
Älykäs olohuone: liikkuvan kuvan, viihteen ja esineiden internetin uudet konseptit
Verkkokauppa: konversioanalytiikka, asiakaskokemus verkossa ja kaupassa
Media: Uutismedian, tarjousmedian ja monikanavaisen katselumittauksen uudet ratkaisut