Pekka Soini jatkaa Sanomalla vielä vuoden 2015 loppuun ja tukee uutta johtoa muutosvaiheen yli. Hänen vastuullaan ovat lisäksi tärkeimmät yhteiskunnalliset sidosryhmäsuhteet ja luottamustoimet sekä erikseen määritellyt projektit.

Soini on ollut Sanoman johtoryhmän jäsen vuodesta 2010 lähtien ja Sanoma Media Finlandin toimitusjohtaja 1.1.2014 alkaen. Tässä roolissaan hän johti Sanoman Suomen-mediatoimintojen fuusiota.

Pia Kalsta aloitti Sanomalla 2001 Nelonen Median markkinointipäällikkönä. Aiemmin hän on työskennellyt vastaavissa tehtävissä SCA Hygiene Productsissa. Hän eteni Nelosella nopeasti ja hänet nimitettiin yhtiön liiketoimintajohtajaksi 2014 työskenneltyään jo sitä ennen vt. liiketoimintajohtajana. Kalsta on KTM Helsingin Kauppakorkeakoulusta, pääaineenaan markkinointi.

Kalstaa seuraa Nelonen Median johdossa Kari Laakso, joka tällä hetkellä toimii Nelonen Median radioiden johtajana. Laakso siirtyi Neloselle 2006. Hänen johdollaan Nelonen Mediasta on tullut Suomen johtava kaupallinen radiotoimija.