”Panostamme IL-Mediassa entistä vahvemmin lifestyle-sisältöihin ja haluamme olla etulinjassa kehittämässä suomalaisille uudenlaisia digitaalisia palveluita. Ruoka on tällä hetkellä suuri ilmiö ja ihmiset kaipaavat entistä enemmän ideoita ruuanlaittoon – niin arkisia, nopeita ja helppoja reseptejä kuin juhlahetkien työläämpiä kokonaisuuksia. Pippuri.fi on suunnattu ruoanlaitosta kiinnostuneille, jotka arvostavat hyvää makua ja terveellisyyttä, mutteivat ylenkatso eineksiäkään”, toteaa IL-Median markkinointijohtaja Minna Mäkinen.

Pippuri.fi:n ruokatoimittajana toimii IL-Median Eeva Paljakka. Keittiömestari Risto Mikkola on puolestaan Pippuri.fi:n huippukokki. Mikkola tunnetaan muun muassa television Master Chef -ohjelmasta, jonka päätuomareihin hän kuului.

Pippuri.fi:n viinikriitikon pestiä hoitaa Arto ”Viinipiru” Koskelo, joka tunnetaan muun muassa suositusta Viinipiru-blogistaan. Pippuri.fi:ssä Koskelo arvioi kauden viinit, antaa suosituksia ja pitää viinikoulua.

Kommentti: Miellyttävä sivusto

Ruoka on jatkuvasti kiinnostava aihe. Vaikka ruoka-aiheisia medioita, juttuja ja vinkkejä on saatavilla roppakaupalla, hyvälle saitille suositun nettisivuston kyljessä varmasti riittää seuraajia. Iltalehden lukijoita ilmainen tällainen palsta, jossa on myös viiniarvioita, varmaankin kiinnostaa.

Sivuston lay-out on värikäs ja toimiva. Kuvia käytetään runsaasti. Samoin videoita. Itse asiassa videot ovat mukavia, koska tekemistä voi näyttää livenä. Ruokalehti ei siihen koskaan kykene.

Esimerkkinä videoista on Son of a Punchin Jyri Pylkkäsen video campari-tonicin tekemisestä. Appelsiini on hyvä erikoisuus drinkissä. Sen verran Pylkkänen jätti trendikkäästä drinkin teosta pois, että hän ei polttanut sytkärillä appelsiinin kuorta, kuten tehdään näyttävästi esimerkiksi Gin-tonicin valmistuksessa.