Roope Oja (25) on nimitetty asiakkuuspäälliköksi 3.11.2014 alkaen. Oja vastaa PR Cloud –tuoteperheen myynnistä. Hän on valmistunut liiketalouden tradenomiksi Centrian ammattikorkeakoulusta. Aikaisemmin Oja on työskennellyt ratkaisumyyjänä Canoramassa.

Tommi Heikkinen (23) on nimitetty Sales Development Manageriksi 8.12.2014 alkaen. Heikkinen vastaa PR Cloud -tuoteperheen myynnistä ja uusien asiakkaiden kontaktoinnista. Heikkinen opiskelee kauppatieteen maisteriksi Oulun yliopistossa. Aiemmin hän on työskennellyt myyntitehtävissä Kohu Live Oy:ssä.

KM Lauri Sainio (33) on ylennetty avainasiakkuuspäälliköksi 3.11.2014 alkaen. Sainio vastaa mediaseuranta- ja tiedotejakelupalveluiden myynnistä, asiakkuuksien hoidosta sekä mediaseurannan ja sosiaalisen median koulutuksista. Aikaisemmin Sainio on toiminut Oulun yliopiston ylioppilaskunnassa pääsihteerinä. Hän on valmistunut Oulun yliopistosta kasvatustieteen maisteriksi.